Børsen

Her er en liste over de mest almindelige spørgsmål og svar. Vi beder dig om at kikke her, før du skriver et spørgsmål! – Tak!
Låst
Taani
Indlæg: 834
Tilmeldt: tors 9. dec 2010 15:36

Børsen

Indlæg af Taani » tirs 14. dec 2010 16:48

Børsen

Du finder den i Snøftestrup.

Ved Børsen kan man også få vist patienterne, som bliver tilbudt der, filtreret efter sygdomme, eller efter lægeforening.
Hvis du klikker på den ikke lukkede cirkel for neden, kan du opdatere tilbudene.

Der har du mulighed for at tilbyde dine patienter til andre.
Idet du sætter en patient til salg, betaler du 10% af den forlangte pris.
Hvis du klikker på din patients sygejournal, så kan du se 3 knapper: helt til venstre :arrow: smid ud, den 2. knap er til at sætte til salg ved børsen, den sidste til højre bruges til at henvise patienten til en anden læge.
Patienter som er sat på børsen bringer dig, når en anden spiller køber dem, de Point, som du (eller den kollega, der henviste patienten til dig) allerede har oparbejdet.

Du kan også trække en patient tilbage igen, som allerede er blevet sat på børsen, idet du klikker på KILL. Børsgebyret får du ikke tilbage igen, hvis du trækker patienten tilbage.

Patienten, som bliver udbudt ved børsen, sætter sig derefter på stolene i venteværelset for neden, med mindre du har købt et opholdsrum, så venter han der, indtil han bliver solgt.

Du kan købe patienter ved børsen, idet du klikker på KØB efter prisbeløbet.
Allerede foretagne helbredelser, som er kendetegnet af en grøn trekant, giver dig ikke nogen point for disse sygdomme.
Sygdomme, som du endnu ikke kan behandle på dit trin, er markeret med en rød trekant.

Derefter åbner der sig et vindue, hvor du bliver spurgt om du virkelig vil købe patienten. Hvis du bekræfter dette, bliver det afgjort, om du har været hurtig nok, eller om en anden har snuppet patienten for næsen af dig.

Låst

Tilbage til "FAQ - Hjælp for begyndere"