Henvisning

Her er en liste over de mest almindelige spørgsmål og svar. Vi beder dig om at kikke her, før du skriver et spørgsmål! – Tak!
Låst
Taani
Indlæg: 834
Tilmeldt: tors 9. dec 2010 15:36

Henvisning

Indlæg af Taani » tirs 14. dec 2010 16:33

Henvisning til medspillere:

I patienternes sygejournal er der fra trin 4 mulighed for at Billede henvise den enkelte patient til en bestemt spiller. Efter et klik på ikonet skal navnet på medspilleren (bemærk, husk at være opmærksom på eventuelle tomme felter) samt den ønskede pris indtastes. Ved bekræftelse af transaktionen tager patienten plads i venteværelset - eller opholdsrummet, hvis dette er til rådighed - og bliver der indtil han enten bliver accepteret eller modtaget af medspilleren eller bliver trukket tilbage af dig. Ved en henvisning får du ingen point for allerede afsluttede behandlinger. En patient kan kun modtages, hvis mindst en af sygdommene kan behandles af modtageren ud fra dennes trin.

Bliver en patient henvist til dig, så blinker der et rødt udråbstegn ved kartotekskortet på menubjælken. Der kan du kigge nærmere på patientens journal og enten acceptere eller afvise henvisningen. Hvis du klikker på luppen, får du yderligere informationer om patienten, som f.eks. hvor mange punkter der allerede er blevet afregnet (ex. via børsen). Accepterede patienter ender i dit venteværelse, afviste eller tilbagetrukne patienter i en seng hos afsenderen. På denne måde kan det forekomme, at der sidder delvist behandlede patienter i venteværelset. Stationsoverskridende handel er ikke muligt. Du kan altså kun handle med spillere, som også spiller på din station (server, verden).

Modtager nogen din kontrakt, erfarer du dette via en besked i systemmeddelelserne.

Låst

Tilbage til "FAQ - Hjælp for begyndere"