De nye etager: Minigolf og intensiv

Her er en liste over de mest almindelige spørgsmål og svar. Vi beder dig om at kikke her, før du skriver et spørgsmål! – Tak!
Besvar
BennyBlue
Indlæg: 2142
Tilmeldt: ons 27. apr 2011 21:59

De nye etager: Minigolf og intensiv

Indlæg af BennyBlue » ons 26. mar 2014 13:10

Fra spillertrin 20 kan I anskaffe jer minigolf- og intensivetagen, hvilket åbner et helt nyt behandlingskredsløb i spillet.

minigolfetagen får I nu besøg af mere eller mindre talentfulde læger, som vil spille på bestemte minigolfbaner. Disse læger har tre forskellige dygtighedsgrader, nemlig begynder, øvet og ekspert. Alt efter dygtighedsgrad skal lægen bruge mere eller mindre tid for at blive færdig med sin minigolfbane. Når lægen har spillet på sin minigolfbane, kan man desuden sætte ham op i Baren for at øge lægens tilfredshed via forskellige minibehandlinger og herved få flere minigolfpoint ved "indkasseringen". Mod en lille godtgørelse kan man lade minibehandlingerne blive udført af en bartender automatisk.

Billede

Hvad skal man bruge minigolf-pointene til og hvordan får man dem?

Minigolfpoint har indflydelse på genereringen af læger. Jo flere minigolfpoint man har, desto flere læger får man pr. dag. For hver 12 minigolfpoint får man +1 læge.
Ved at bygge opgraderinger af minigolfbanerne samt ved at uddanne lægerne øges antallet af point.

Hvad kan man bruge lægerne til?

Læger, som har spillet deres baner færdigt, er blevet serviceret ved baren og afregnet, bliver oplistet i den tilsvarende kategori i medicinskabet (jeres reol). Disse læger er alle sammen speciallæger, det vil sige man kan indsætte dem til behandling af forskellige komplicerede sygdomme på intensivafdelingen. Uden det dertil indrettede personale (speciallæger) og de passende behandlingslokaler (kan fås hos arkitekten i Brudbjerg *) kan man ikke behandle intensivsygdommene.

*Intensiv-byggeplaner kan kun fås én gang, dvs. man kan kun bygge ét eksemplar af en bestemt type lokale.

Billede

Hvordan kan jeg få flere læger?

På minigolfetagen er det muligt at bestille reklame for herved at lokke flere læger til at komme og spille. Herved får man enten to, fem eller ti ekstra læger på den følgende dag. Reklamen kan man bestille hos receptionsdamen i venteområdet på minigolfetagen. Desuden er der også kommet en lægebørs, som gør det muligt for spillerne at erhverve læger fra andre spillere eller selv tilbyde nogle. Man finder lægebørsen samme sted som patientbørsen.

Kan jeg også forbedre lægerne?

Ja, det er muligt. På intensivafdelingen kan man opstille et undervisningslokale, det såkaldte forskningslaboratorium. Der kan man øge lægernes niveau op til maks. niveau 25. Hvert forskningsniveau "koster" et vist antal læger og indbringer pr. niveau 1,5 minigolfpoint samt en tidsforkortelse på 1 % for behandlinger fra den pågældende type læge. Træk ganske enkelt lægen hen på forskningslaboratoriet direkte fra jeres reol.

Hvad er læge-loungen?

Billede

For at tilstrømningen af læger ikke skal tage overhånd og køen foran barstolene skal blive for lang, er der blevet bygget en læge-lounge på minigolfetagen. Dette fungerer på samme måde som et venteværelse, blot for læger. Alt efter udbygningstrin er der her plads til op til 500 læger, som venter på at spille minigolf. På det højeste udbygningstrin er der her ligeledes plads til op til 30 læger, som man har udbudt på børsen og som venter på at blive overtaget af en anden sygehusdirektør.

Hvad får man ud af at behandle intensivpatienter?

Helbredelsen af intensivpatienter giver erfaringspoint og hD, præcis på samme måde som behandlingen af "normale" sygdomme. Intensivafdelingen bliver dermed en direkte bestanddel af jeres hospital.
Forum Admin
Upjers Danmark

Besvar

Tilbage til "FAQ - Hjælp for begyndere"