Den nye etage: Rekreationsafdelingen

Her er en liste over de mest almindelige spørgsmål og svar. Vi beder dig om at kikke her, før du skriver et spørgsmål! – Tak!
Besvar
BennyBlue
Indlæg: 2142
Tilmeldt: ons 27. apr 2011 21:59

Den nye etage: Rekreationsafdelingen

Indlæg af BennyBlue » tirs 12. mar 2013 15:02

Rekreationsetagen

Rekreationsafdelingen/rekreationsetagen får man tilbud om at købe fra trin 30 (Hypokondernes Skræk) for 1,5 mio. hD og er fra start ryddet for skrammel. Med erhvervelsen af rekreationsetagen aktiverer du ikke alene nye lokaler og muligheder for at forkæle dine patienter, men også den Medicinske Centralmyndighed. I den Medicinske Centralmyndighed finder du en oversigt over alle tilgængelige Quests og dit aktuelle fremskridt op til det næste Quest-trin. Med behandlingen af patienter på rekreationsetagen optjener du Rekreationspoint. Disse skal bruges for at kunne opnå nye Quest-trin.

For at dine patienter kan udvikle rekreationsbehov, skal de være fuldkomment færdigbehandlede for sygdomme. Det betyder, at også alle minibehandlingerne skal være færdiggjort af dine sygeplejersker. Dog vil ikke samtlige patienter udvikle sig til rekreationspatienter efter endt sygdomsbehandling. Det passende tilbehør til at dække dine patienters rekreationsbehov med finder du i rekreations-templet i Brudbjerg. Tilbehør kan ikke udforskes.

Patienter, som en gang har været på rekreationsafdelingen, kan ikke mere henvises og heller ikke sættes på børsen.
Så snart patientens tilfredshed har nået 100 %, kan han afkræves betaling, uanset fra hvilken etage.
En patient med 100 % tilfredshed kan ikke længere henvises!

Skulle man ikke ønske at opfylde alle behov, kan patienten også sendes ud tidligere efter afslutningen på en behovsopfyldelse. Så snart en patient er blevet lagt i et lokale på rekreationsetagen, skal behandlingen føres til ende. En afbrydelse af en allerede påbegyndt behandling af behov er ikke længere muligt. Antallet af rekreationspointene vil dog så blive formindsket. En kædebehandling er ikke muligt i lokalerne, patienten må lægges i lokalet igen på ny.

Også i rekreationsafdelingen kan man få en hurtigere helbredelse af patienterne. Tilkald dertil Guruen, som du finder til venstre på den åbnede sygejournal. Mirakelpillen kan ikke bruges her. Guruen koster på samme måde som mirakelmageren Coins, når han indsættes.

Svømmebadet

Ved købet af rekreationsetagen får du stillet et svømmebad til rådighed, som allerede kan opfylde patienternes første behov. Svømmebadet kan få plads til op til 4 patienter samtidigt via opdateringer. Pladserne til patienterne kan du købe dig til via behandlinger eller Coins. Vil du hente pengene fra en færdigbehandlet patient fra svømmebadet, må du først sende vedkommende hen til en liggestol via patientjournalen. Patientjournalen kommer du til ved at klikke på svømmebadet og derefter på den pågældende patient. At holde musen over svømmebadet går ikke, da der kan være flere patienter heri.

Lokaler

Ud over svømmebadet er der forskellige lokaler til rekreationsafdelingen. De kan fås hos arkitekten i Brudbjerg. (Skønhedsbehandling, Traktionsterapi, Lysterapi, Ergoterapi, Mudderbad, Elektrisk karbad og liggestolen til anbringelse.) En kædebehandling er ikke mulig på denne etage.

Rekreationstemplet

I rekreationstemplet i Brudbjerg er der allehånde tilbehør til opfyldelse af dine patienters behov. Hold musen over tilbehøret og så siger sælgeren dig hvad det koster og hvilke behov det opfylder. Træk tilbehøret fra reolen ned i indkøbskurven, indtast den ønskede mængde og bekræft med møntsymbolet på skrivebordet.

Medicinsk Centralmyndighed

Den Medicinske Centralmyndighed kommer man til via et klik på termometeret til højre i billedet. Her finder man en oversigt over alle tilgængelige Quests og ens status frem til den næste questtrin. Ligeledes kan man her se hvilke quests man allerede har løst og også straks afslutte disse. Belønningerne for questen får du overført direkte efter at have afsluttet dem. Du kan her også vha. Coins ændre dine quests eller aktivere flere Quests til den pågældende dag end dit trin ellers ville have givet dig mulighed for.

Questtrin

Questtrin opnår du via rekreationspoint. Disse højere Questtrin aktiverer flere Quests for dig i den Medicinske Centralmyndighed. Desuden øges antallet af Quests man maks. kan løse om dagen med en stigning i trin. Quests på et højere trin kan være sværere at løse men giver som regel også en bedre belønning.

Listen over Questtrin og deres point finder du i hjælpen i spillet.


######################## Hyppige spørgsmål ##########################

Hvad er der særligt ved svømmebadet, som fås sammen med etagen?
* Svømmebadet kan behandle flere patienter samtidigt – dette er en nyhed! Lokalet kan efter et tilstrækkeligt antal behandlinger, eller for Coins, opgraderes og således behandle flere patienter samtidigt. Maks. er det 4 patienter.

Kan jeg opgradere de andre rekreationslokaler?
* Nej, det er ikke muligt. Til gengæld forsvinder lokalerne heller ikke helt ved en nedrivning. Byggeplanen beholder man i dette tilfælde, så at man kan bygge lokalet igen uden at måtte købe det på ny. En opgradering af liggestolen har udelukkende optisk effekt.

Hvordan bliver en patient til en rekreationspatient?
* Ca. hver 5te patient bliver via tilfælde til en rekreationspatient. Man kan først se det når patienten er blevet helt færdigbehandlet og er 100 % tilfreds. Hvis man har premium kan man se det med musen over på YingYang-symbolet, i patientjournalen kommer rekreationsstenene til syne. Klikker man på stenene bliver patienten overført til rekreationsetagen.

Kan epidemipatienter blive til rekreationspatienter?
* Nej, efter at en sådan er blevet kureret, vil vedkommende hjem igen så hurtigt som muligt.

Kan henviste patienter blive til rekreationspatienter?
* Ja, det er muligt.

Skal man behandle patienterne hvis de er på rekreationsetagen?
* Nej, det er ikke nødvendigt. Hvis man ikke vil behandle en patient på rekreationsetagen, kan man også få penge for vedkommende med det samme direkte. Det er heller ikke nødvendigt at alle behov skal opfyldes. Man får point alt efter hvor mange behov man har opfyldt.

Hvor mange behov kan en patient have?
* En patient kan have op til 3 forskellige rekreationsbehov samtidigt.

Hvordan kan jeg løse opgaver?
* Så snart der er samlet nok rekreationspoint (1500), bliver den første questrække sat i gang. Herefter kan man bearbejde to Quests samtidigt. Er en Quest afsluttet, kan man afhente belønningen (maks. 1 gang om dagen, man kan købe mulighed for at afslutte flere Quests per dag). På de højere Questtrin bliver der aktiveret flere opgaver og flere "afslutninger per dag".

Har premium-spillere en fordel på rekreationsetagen?
* Ja, ved at holde musen over får man patientens oplysninger ligesom på de andre etager.
Forum Admin
Upjers Danmark

Besvar

Tilbage til "FAQ - Hjælp for begyndere"