Brudbjerg

Her er en liste over de mest almindelige spørgsmål og svar. Vi beder dig om at kikke her, før du skriver et spørgsmål! – Tak!
Låst
Taani
Indlæg: 834
Tilmeldt: tors 9. dec 2010 15:36

Brudbjerg

Indlæg af Taani » ons 15. dec 2010 16:56

Brudbjerg

Du kan komme til Brudbjerg med bussen fra Snøftestrup. Om onsdagen og om lørdagen er det gratis at tage bussen, ellers skal du købe billet. Også i Brudbjerg er der for oven til højre et spørgsmålstegn, som får hjælpmenuen frem (og som forsvinder igen ved et yderligere klik)

Forskellige lægemidler, som du søger forgæves i Snøftestrup, kan du købe i Internetcafeen og i Tante Emmas Butik.

Du finder også Arkitekten her, hos hvilken du kan købe byggeplaner til lokaler, senge og indretningsgenstande. Du får altid kun fremvist de lokaler, som dit trintillader dig at bygge. Efter købet befinder byggeplanerne sig i din byggereol, som du kan få vist efter at være vendt tilbage til sygehuset, idet du klikker på Prof. Lodden.

I Forskningscenteret kan du forbedre tre lægemidler efter eget valg så de virker bedre. Hvert forbedringstrin giver dig en 1% kortere behandlingstid. Her kommer du til forskningstabellen. Med en premiumkontokan du også ansætte en rengøringskone dér, som selv kontrollerer, om et lokale skal gøres rent.

Fartøjsforhandleren tilbyder dig (hvis du har PK) udrykningskøretøjer, med hvilke du bliver uafhængig af bussen. Helikopteren overrasker dig med en genial displayrude. Fartøjer og deres priser

Dr. Knievel har forbindelser til mange sælsomme væsner, lad dig overraske!

Låst

Tilbage til "FAQ - Hjælp for begyndere"