Konkurrence: Smukkeste VM-Zoo - vind Diamanter!

Besvar
BennyBlue
Indlæg: 2142
Tilmeldt: ons 27. apr 2011 21:59

Konkurrence: Smukkeste VM-Zoo - vind Diamanter!

Indlæg af BennyBlue » fre 4. jul 2014 11:57

Konkurrence: Hvem har den smukkeste VM-Zoo??

Deltag og vind Diamanter!

Kære zoo-direktører


Den store VM-konkurrence går nu i gang: Stem på den spillers VM-Zoo, som I synes ser flottest ud!
Vinderen (som får flest stemmer) vinder Diamanter!! Desuden er der også Diamanter i præmier til andenpladsen og tredjepladsen!

Billede


I anledning af VM, som er i fuld gang, og samtidig selvfølgelig med den store VM-kampagne her i My Free Zoo med alle de mange dekorationer, arrangerer vi nu denne exceptionelle konkurrence: Deltag med et billede af jeres VM-Zoo og vær måske én af de heldige vindere, der bliver belønnet med Diamanter!

Og sådan foregår det:

  1. Fra i dag, fredag den 04.07.14 klokken 12:00 og frem til fredag den 11.07.14. klokken 12:00 kan I oploade et billede/skærmfoto af jeres Zoo, som er dekoreret så flot som muligt i ægte VM-stil med jeres helt personlige arrangement og design af alle de mange forskellige VM-dekorationer. I kan oploade jeres billede enten på vores Facebook-side eller også her i forummet ved at besvare dette indlæg og indsætte billedet i en post. En udførlig guide følger nedenfor.
  2. MEGET VIGTIGT! Husk at angive de følgende oplysninger tydeligt sammen med billedet: Jeres spillernavn og jeres spillernummer (UID). I finder jeres UID i spillet under indstillinger øverst til højre (tandhjulet). Billeder uden disse oplysninger kan ikke godtages, da spilleren ikke ville kunne tildeles evt. præmier.
  3. Billederne af alle de forskellige VM-Zoos bliver samlet i et fotoalbum på vores Facebook-siden fredag den 11.07.14. klokken 12:00.
  4. Fra den 11.07.14 klokken 12:00 og frem til den fredag den 18.07.14 klokken 12:00 vil man så kunne stemme på det VM-zoo-billede, som man synes er flottest og bør vinde. Afstemningen foregår ved at bladre gennem billederne i fotoalbummet på Facebook og klikke "synes om" (~"like") ved ens foretrukne billede. Hvert "synes om" tæller som én stemme. I må gerne stemme på jeres eget billede! I kan selvfølgelig også sende jeres billede til familie og venner ved at dele det på Facebook og få dem til at stemme på det.
  5. Fredag den 18.07.14 klokken 12:00 bliver stemmerne talt om og vinderne kåret


Præmierne er:
Førstepræmie (flest stemmer): 35 Diamanter
Andenpræmie (næstflest stemmer): 25 Diamanter
Tredjepræmie (tredjeflest stemmer): 20 Diamanter


Rigtig god fornøjelse med konkurrencen!
Måtte den smukkeste Zoo vinde!!


Guide: Sådan tager man et skærmfoto (også »screenshot« eller »screendump«)
Spoiler:
Log på jeres konto i My Free Zoo. Når I har arrangeret jeres Zoo med VM-dekorationer (og øvrige dekorationer, indhegninger, … osv.) på smukkeste vis, vælger I herefter en visning af Zoo, som I mener giver det bedste/smukkeste indtryk af jeres Zoo. Der er ingen krav til zoom eller fuldskærmtilstand. Dog skal I huske på, at billedet skal være tilstrækkeligt detaljeret til at man kan danne sig det bedste indtryk af jeres Zoo ( - og dermed selvfølgelig helst give jeres billede sin stemme!).

Klik herefter på knappen »PrintScreen« på jeres tastatur. Nogle gange hedder den også »PrtSc« og er oftest øverst til højre.

Åbn herefter tegneprogrammet Paint på jeres PC (»alle programmer« nederst til venstre og find herefter -> Paint) og tast »ctrl.+v« i programmet. I kan også højreklikke og vælge »sæt ind«. Nu bør skærmfotoet fremkomme og i kan gemme det på jeres PC (f.eks. på skrivebordet).

Gå nu til vores Facebookside HER og opload billedet ved at skrive en kommentar til indlægget om konkurrencen og klikke »vedhæft et billede« til højre. HUSK SPILLERNAVN OG SPILLERNUMMER

Alternativt kan I gå til siden http://prntscr.com/ og oploade jeres billede her. Billedets URL-adresse (fra jeres browsers adresselinje) kan I herefter indsætte i et svar under denne postering omklamret af et Billede. Husk også her at angive spillernavn og spillernummer!


Skulle I have spørgsmål — bare send mig en besked eller skriv her i forummet.
Forum Admin
Upjers Danmark

Pusle
Indlæg: 84
Tilmeldt: søn 1. jul 2012 06:57

Re: Konkurrence: Smukkeste VM-Zoo - vind Diamanter!

Indlæg af Pusle » fre 4. jul 2014 13:13

Hej

Synes det er helt fint med en konkurrence :)

Men havde været rart om den var lavet på forum, så alle havde haft mulighed for at deltage og stemme!

Vi er altså nogen, der ikke er på facebook!

Mvh Pusle

P.S. Mener i øvrigt at sluttidspunktet for konkurrencen er for tidligt i forhold til eventets slutdato.
Det er rigtig mange zd, der skal bruges for en ny "lille" spiller og kan være svært nok at skrabe sammen i forvejen.

BennyBlue
Indlæg: 2142
Tilmeldt: ons 27. apr 2011 21:59

Re: Konkurrence: Smukkeste VM-Zoo - vind Diamanter!

Indlæg af BennyBlue » fre 4. jul 2014 13:24

Hej Pusle

Tak for din tilbagemelding!
Det kan godt være at vi vælger forummet næste gang til afstemning. Dette er jo første gang så vi skal lige prøve os frem ;)

Du kan selvfølgelig sagtens deltage selvom du ikke er på Facebook - bare opload dit billede her i forummet i stedet, så tilføjer jeg det til afstemningen!
Forum Admin
Upjers Danmark

Pusle
Indlæg: 84
Tilmeldt: søn 1. jul 2012 06:57

Re: Konkurrence: Smukkeste VM-Zoo - vind Diamanter!

Indlæg af Pusle » fre 4. jul 2014 13:33

Det vil jeg glæde mig til :)

Tror nu ikke jeg vælger at deltage denne gang, men kunne da have været meget sjovt at se andres kreative udsmykninger :)

Tak for hurtigt...meget hurtigt svar ;)

Mvh Pusle

Egebjerg1234
Indlæg: 14
Tilmeldt: ons 27. nov 2013 19:31

Re: Konkurrence: Smukkeste VM-Zoo - vind Diamanter!

Indlæg af Egebjerg1234 » søn 7. sep 2014 23:39

Må man spørge hvem der vandt denne konkurrence? Har ikke kunnet finde oplysninger nogen steder, ej heller på jeres facebookside.

BennyBlue
Indlæg: 2142
Tilmeldt: ons 27. apr 2011 21:59

Re: Konkurrence: Smukkeste VM-Zoo - vind Diamanter!

Indlæg af BennyBlue » man 8. sep 2014 10:53

Hej Egebjerg

Der var desværre kun en enkelt, der indsendte et billede, men vedkommende gjorde det for sent og blev derfor ikke taget i betragtning.
Forum Admin
Upjers Danmark

Besvar

Tilbage til "Konkurrencer"