Klatr op på toppen og få jer et sus!

BennyBlue
Indlæg: 2142
Tilmeldt: ons 27. apr 2011 21:59

Klatr op på toppen og få jer et sus!

Indlægaf BennyBlue » tirs 29. okt 2013 14:41

Kære parkdirektører

Før jeres besøgende op til svimlende højder med den nye attraktion klatrevæggen.

Vores seneste tilføjelse til western-temasektionerne tilbyder nervepirrende spænding til dem der er modige nok til at prøve heldet i et af klatrekurserne samt en fredfyldt udsigt til dem der vil nyde et lille traktement i restauranten på bjergtoppen.

Billede

Få den med det samme, for denne splinternye attraktion kan kun fås i kort tid oven i hvert køb af mindst 200 Diamanter*. Oven i dette vil et køb af mindst 200 Diamanter desuden også give jer 10 % ekstra Diamanter i bonus*!

Skal jeres planter i parken passes bedre?

Så har vi det helt rigtige til jer: Ved et køb af mellem 100 og 199 Diamanter* vil gartneren tage sig af jeres park i 7 dage, og hjælpe med at vande jeres planter, træer og buske. Han vil desuden samle jeres natur-materiel op for jer.

God fornøjelse med den nye attraktion!
Vi har desuden rettet en fejl, der nogle gange førte til et udfald i flash under halloween-kampagnen.

Jeres My Fantastic Park-Team

* Bemærk venligst: Man kan ikke få begge bonusgenstande på én gang. Et køb på mindst 200 diamanter giver KUN klatrevæggen. Et køb på mellem 100 og 199 Diamanter giver gartneren. I tilfældet 200 diamanter får man desuden 20 diamanter ekstra i bonus! Tænk desuden på at betalinger ikke sammenregnes, men tæller for sig: I får ingen bonusgenstand hvis I opdeler i flere små køb (f.eks. 2 x 50 Diamanter)!
Forum Admin
Upjers Danmark

Tilbage til "Igangværende Bonuskampagner"