Den nye log-in procedure

BennyBlue
Indlæg: 2142
Tilmeldt: ons 27. apr 2011 21:59

Den nye log-in procedure

Indlægaf BennyBlue » tirs 4. mar 2014 16:09

Hvordan fungerer den ny login-procedure?

Enhver spiller, der har oprettet en My Little Farmies-konto, råder også samtidigt over en konto i Upjers-portalen. Upjers-portalen er det centrale omdrejningspunkt i Upjers’ spilleverden. Med den nye log-in-procedure har I nu mulighed for at logge jer direkte ind i spillet via My Little Farmies-startsiden, hvis I er logget på jeres portal-konto.

Den anden vej rundt fungerer det selvfølgelig på samme måde. Logger I jer ind via MLF-startsiden, så aktiverer I dermed samtidig et Portal-log-in, med hvilket I kan køre løs i Upjers-spilportalen med det samme.

Hvad skal man være opmærksom på?

Den eneste detalje, I skal huske på: I skal være logget ind i jeres Portal-konto. Er I ikke logget på jeres portal-konto, så ser I den "normale" startside, på hvilken I kan logge jer ind med et klik på "Log-in" ved at indtaste jeres adgangsoplysninger:

Billede

Desuden bliver man nu i det nye log-in system ikke længere logget ud automatisk efter 2 timer. Man behøver derfor ikke at logge ind ingen efter at have spillet i to timer.

Kan jeg fortsat logge mig ind i spillet på helt normal vis via portalen?

Ja, det er fortsat muligt uden problemer. Hertil er det nok med et klik på 11Legends-knappen i jeres spiloversigt i Upjers-Portalen.

Er der noget der kan gå galt?

Nej, denne log-in-proces er lige så sikker som hidtil. Skulle I dele jeres PC med flere spillere fra samme husstand, skal man kun være opmærksom på, at I er logget på jeres egen portalkonto, ellers kan det være at I ender i en konto tilhørende en anden fra husstanden eller måske opretter en helt ny 11Legends-konto. I dette tilfælde kan I henvende jer til vores Support-Team, som vil hjælpe jer videre.

Jeg er logget ind i et andet spil, men det direkte log-in fungerer ikke.

Det er rigtigt. For tiden er det sådan, at I skal være aktivt logget ind i Portalen for at det direkte log-in via startsiden fungerer. Er I "kun" logget ind i et andet Upjers-spil, så kan 11Legends ikke opfatte nogen aktiv Portal-session, hvorfor I må indtaste jeres adgangsoplysninger i de pågældende felter.

Log ud i den nye procedure.

At klikke på log-ud knappen vil logge jer ud af spillet lige som før. Herefter viderestilles I til portalen. Hvis I også ønske at afslutte jeres portal-session, så brug den dertil indrettede knap:
Billede

Vend tilbage til spillet efter log-ud

Hvis I ombestemmer jer efter log-ud og vil fortsætte med at spille My Little Farmies, så kan I klikke på billedet for derefter at blive sendt tilbage til jeres konto med det samme!
Billede
Forum Admin
Upjers Danmark

Tilbage til "OSS - Ofte Stillede Spørgsmål om spillet"