Stor paysafecard-bonuskampagne!

Dette er Kapi Hospitals officielle forum; det tossede og sjove hospitalsspil i browseren med de mærkelige og løjerlige sygdomme og ditto behandlinger. Byg dit eget sygehus på nettet: http://dk.kapihospital.com/
BennyBlue
Indlæg: 2142
Tilmeldt: ons 27. apr 2011 21:59

Stor paysafecard-bonuskampagne!

Indlægaf BennyBlue » man 29. sep 2014 12:26

Kære spillere

Fra i dag, den 29.09.14, har vi igen en forrygende bonuskampagne til jer!

Nu får I nemlig 20 % ekstra premiumvaluta ved alle køb, som er foretaget med paysafecard. Med premiumvaluta (Coins, Guld, Diamanter, … ) kan man købe de allermest forskellige hjælpefunktioner i spillene, f.eks. afkortning af ventetider eller eksklusive bonus- og dekorationsgenstande. Desuden kan premiumvaluta veksles til den normale spillevaluta i spillene.

Så hvad enten det drejer sig om et særligt bonusdyr fra butikken i My Free Zoo, en opladning til plantemaskinen i MoleHillEmpire, ekstra kampe i 11Legends, mere plads på gården i My Little Farmies, ekstra udrykninger i Kapi Hospital, kan brugen af premiumvaluta øge spilleglæden betragteligt i jeres yndlingsspil.

Billede

Dette tilbud gælder udelukkende ved køb af premiumvaluta via paysafecard i tidsrummet fra den 29.09.14 til den 13.10.14!

Fortsat rigtig god fornøjelse med spillene!

Jeres Upjers-team
Forum Admin
Upjers Danmark

Tilbage til "Kapi Hospital"