Upjers-point i portalen kan nu veksles til Premium-valuta!!

Dette er Kapi Hospitals officielle forum; det tossede og sjove hospitalsspil i browseren med de mærkelige og løjerlige sygdomme og ditto behandlinger. Byg dit eget sygehus på nettet: http://dk.kapihospital.com/
BennyBlue
Indlæg: 2142
Tilmeldt: ons 27. apr 2011 21:59

Upjers-point i portalen kan nu veksles til Premium-valuta!!

Indlægaf BennyBlue » ons 9. apr 2014 13:06

Stor nyhed: I Portalen kan man nu samle upjers-point og veksle disse til Premium-valuta!

Kære spillere

Fra i dag kan I via vores Portal samle upjers-point og herefter indløse disse til Premium-valuta (Diamanter, Coins, Guld, … osv.)i et spil, som findes i Portalen!

Fra i dag finder I ved siden af jeres ID i portalen (øverst til venstre) et nyt symbol – en gylden mønt med upjers’ logo på.

Billede

Hver gang I har samlet 200 point kan I indløse disse til Premium-valuta i et spil, som I selv vælger.

Der er flere muligheder at samle upjers-point på. Dels får I for bestemte opnåelser i de enkelte spil 10 upjers-point for hver opnåelse. Disse kan I få et nærmere overblik over til enhver tid i Portalen under fanebladet "Opnåelser"*.

Desuden finder I helt øverst 4 skrabelodder (klikker på upjers-ikonet). Vælg en af disse lodder og så har I straks samlet flere upjers-point. Blandt skrabelodderne er der ingen nitter, således at I vinder mindst 1 point med sikkerhed. Hver dag kan man prøve lykken igen i skrabeloddet.

Har man samlet 200 point, så kan man indløse dem. Klik dertil helt enkelt på et spil efter eget valg og evt. også den spilleverden/server, som I spiller på i spillet.

Vær venligst opmærksom på, at nogle spil ikke er omfattet af denne nye funktion. Det gælder f.eks. for browserspil, som endnu befinder sig i Closed Beta, som ikke er indlemmet i portalen og spil, i hvilke man kan handle med Premium-valutaen.

Her kan I se vores forklarende video om emnet:Vær med fra start til at samle point og herved skrabe lidt ekstra Premium-valuta til jer via vores upjers-Portal!

Mvh jeres upjers-team

*Kun de opnåelser, som står anført i Portalen, giver jer upjers-point!

Har I yderligere spørgsmål om portalen eller om hvordan man forbinder sin spillerkonto med portalen? Så klik på nedenstående knap og læs flere detaljer!

Spoiler:
Hvordan ved jeg om jeg allerede har en portal-konto?

De spil, som er automatisk forbundne med portalen, er Garbage Garage, My Little Farmies og My Fantastic Park og også i My Free Zoo. I disse spil vil alle, der tilmelder sig med en konto, med det samme også få en portalkonto med det samme brugernavn og kodeord. For at logge på jeres portalkonto er alt, hvad I derfor behøver at gøre, at gå til https://dk.upjers.com, og indtaste jeres brugernavn og kodeord.

Hvordan knytter jeg min konto til portalen?

Hvis du ikke allerede har en portalkonto, så kan du danne én via portalens startside. Hvis du allerede har en portal konto, så kan du springe dette over og læs videre!

For oven til højre ved siden af "Mine spil" behøver du blot at klikke på "Importer"

Billede

Klik på ikonet af det spil, som du gerne vil knytte til portalen. Du bliver nu bedt om at indtaste dit brugernavn og kodeord i spillet. Når du har gjort dette, klikker du på "Importer":

Billede

Spillerkontoen vil herefter blive forbundet med din portalkonto.

Husk venligst:
Når du har forbundet din spillerkonto med portalen, så skal du bruge brugernavnet og adgangskoden fra din portalkonto, når du logger på spillet, også selvom du logger på via spillets startside!

I nogle spil, såsom Kapi Hospital, skal du også først klikke på portal-login-knappen inden du kan indtaste dine portal-data


Eksempel: Du har dannet en konto i Kapi Hospital med brugernavnet "fluffityfluff". Dit lægenavn i spillet er Dr. Jacinda Ashton

Billede

Du har en portalkonto med brugernavnet "JumpingFrog". Så snart du har forbundet din Kapi Hospital konto til din portal konto...

Billede Billede

...så skal du bruge dit portal-brugernavn "JumpingFrog" samt dit portal-kodeord til at logge på din Kapi Hospital konto – selv på spillets egen startside!

Husk først at klikke på portal-knappen, før du kan indtaste dine login-data (dette er ikke nødvendigt ved andre spil såsom My Free Zoo):

Billede

Klik på portalknappen...

Billede

...indtast herefter dit portal-brugernavn og dit portal-kodeord i den boks, der fremkommer...

Billede

...og så vil du være logget på din Kapi Hospital konto.

Det vil dog selvfælgelig være nemmere at logge på din KH-konto direkte via portalen!
Forum Admin
Upjers Danmark

Tilbage til "Kapi Hospital"