Det er Halloween!

Besvar
NickyThomassen
Indlæg: 347
Tilmeldt: man 18. maj 2015 09:21

Det er Halloween!

Indlæg af NickyThomassen » ons 26. okt 2016 13:40

Kære Park Direktører

Parken er mørk og dyster. Nu hvor det er blevet koldere, er der blevet færre besøgende, og selv den mindre gruppe gæster der kommer, føler sig ikke alene... skyggerne i træerne ser ud til at bevæge sig og ind imellem lyder der hyl af næsten overnaturlig kraft der driver gennem den kolde efterårs luft...

Billede


I modtager en Gargoyle ved køb af mindst 100 Diamanter. Dette uhyggelige monstre vil skræmme jeres gæster og give 1,200 popularitets point.

Men det er ikke alt! Ved køb af mindst 200 Diamanter* får i også et mystisk Helvedes Hul sammen med jeres Gargoyle. I det brænder der en ild af ukendt oprindelse, og afgiver en smule varme... og giver 3,000 popularitets point.

Der er også en samling af uhyggelige Halloween dekorationer i butikken i en begrænset tid! Fra smedejerns stakitter til lys og galger, de perfekte genstande til at sende et koldt gys ned af ryggen på de besøgende!

God fornøjelse med spillet!

Hilsen jeres My Fantastic Park Team

*For at modtage bonus genstanden skal de mindst 100 diamanter købes på en gang. Flere små køb ( 2x 50 Diamonds) tæller ikke. For at modtage både Gargoylen og Helvedes Hul skal de mindst 200 diamanter på en gang.
Brug for hjælp? Tryk på billedet og kom til hjælpesiden
Billede

Besvar

Tilbage til "Meddelelser"