Paysafecard lodtrækning

NickyThomassen
Indlæg: 347
Tilmeldt: man 18. maj 2015 09:21

Paysafecard lodtrækning

Indlægaf NickyThomassen » man 28. dec 2015 21:10

Kære spillere

Lige i tid til helligdagene har vi slået os sammen med paysafecard for at tilbyde dig en spændende jule lodtrækning!

Vind en af 200 paysafecard koder (samlet værdi: 1000 €), som du kan bruge til at købe præmie valuta til dit favorit spil hos Upjers.

Billede


At deltage er let - bare betal med et paysafecard på upjers.com med en godkendt konto eller send os et postkort med nøgleordet "paysafecard" mellem d. 21. december, 2015 og d. 7. januar, 2016 , for at deltage i lodtrækningen om at vinde.

Vi ønsker dig en rigtig god juleferie og et lykkebringende nytår!

Med venlig hilsen dit upjers Team

Vilkår og betingelser

  • Man kan deltage i lodtrækningen selv hvis man ikke har en Upjers konto. Bare send et postkort med nøgleordet "paysafecard" til upjers GmbH, Hafenstr. 13, 96052 Bamberg, Tyskland. Glem ikke at notere en gyldig e-mail adresse på postkortet, så vi kan underrette dig hvis du vinder.
  • Alle voksne der ikke arbejder for Upjers eller er i hustand med en sådan kan deltage. Mindreårige kan deltage med tilladelse fra en forældre eller anden myndighedsperson med ansvar for barnet / den unge. Upjers påtager sig intet ansvar for tekniske fejl.
  • Vores generelle regler omkring privatlivets fred gælder. Personlige oplysninger vil kun blive samlet for at kunne afvikle lodtrækningen. Data vil kun blive samlet til dette ene formål og vil blive slettet når præmierne er sendt ud. Data vil ikke blive solgt eller overleveret til tredjepart.
  • Vinderne vil få besked på e-mail straks efter lodtrækningen er slut. Upjers forbeholder sig ret til at kontakte vinderne til dette formål.
  • Der kan ikke klages til domstolene
Brug for hjælp? Tryk på billedet og kom til hjælpesiden
Billede

Tilbage til "Nyheder fra teamet"