Det er Halloween!

NickyThomassen
Indlæg: 347
Tilmeldt: man 18. maj 2015 09:21

Det er Halloween!

Indlægaf NickyThomassen » ons 26. okt 2016 14:01

Kære Zoo Direktører

Ra's kræfter svinder- solen bliver svagere og svagere - kulde og mørke er ved at tage over. I dette års Halloween Kampagne tager vi jer med på en fantastisk og mystisk rejse til det Antikke Egypten!

Billede


Under kampagnen, finder i sæson sektionen i jeres butik fyldt med forskellige Antikke Egyptiske Dekorationer. Genoplev for længst svundne tider med pyramider og imponerende statuer af Ra, Osiris, Anubis med flere!

Hver Halloween dekoration i placerer i jeres zoo vil give jer point i form af Hieroglyffer. Dem behøver i ikke indløse - de vil tælle med i jeres totale scorer så længe jeres dekorationer bliver stående i jeres zoo!

I kan klikke på ikonet i højre side så kan i hele tiden følge ned i jeres point.

Billede

Ved at samle nok hieroglyffer inden kampagnen slutter Onsdag d. 2. November 2016 klokken 23.59 giver jer mulighed for at få nogle spændende præmier, og et helt nyt dyr - den Nordlige Skaldede Ibis - og sidste års præmie dyr, den Flyvende Ræv!

  1,000 Hieroglyffer - Flyvende Ræv(m)
  3,000 Hieroglyffer - Den Norlige Skaldede Ibis(m)
  15,000 Hieroglyffer - Flyvende Ræv(m)
  35,000 Hieroglyffer - Guld Booster
  65,000 Hieroglyffer - Den Nordlige Skaldede Ibis(f)
  100,000 Hieroglyffer - Kanin Mumie

De nordlige skaldede ibis var engang udbredt i hele Mellemøsten, det nordlige Afrika, Syd- og Centraleuropa. Den Nordlige Skaldede Ibis findes nu kun i det sydlige Marokko og dele af Syrien. Ulig andre ibis arter som holder til i vådområder, foretrækker den nordlige skaldede ibis at have deres reder i klipper i nærheden af tørre stepper og marker. I jeres zoo, vil den føle sig hjemme i græs, klippe eller savanne indhegninger.

Billede


For første gang nogen sinde har vi tilføjet en ekstra præmie. I får en NPC´ER, Kanin Mumien ved at samle 100,000 Hieroglyffer. Denne uhyggelige fyr vil trave igennem jeres zoo, og giver en gave hver 5 1/2 time !

Billede


Bemærk: Kun dekorationer der er placeret i jeres zoo når kampagnen slutter d. 2. November 2016 klokken 23.59 vil blive regnet med i jeres præmier. Genstande der ligger i jeres inventar liste vil ikke blive medregnet. Så husk at få placeret alting i køber i JERES ZOO!


Glædelig Halloween!

Hilsen jeres My Free Zoo Team
Brug for hjælp? Tryk på billedet og kom til hjælpesiden
Billede

Tilbage til "Meddelelser"