Booster uge!

Besvar
NickyThomassen
Indlæg: 347
Tilmeldt: man 18. maj 2015 09:21

Booster uge!

Indlæg af NickyThomassen » ons 19. okt 2016 14:27

Kære Zoo Direktører

BOOSTER UGE!

Log ind hver dag og få en bedre booster!

Billede


Alle spillere der logger ind mellem den 20. Oktober 2016 klokken 00.01 til den 26. Oktober 2016 klokken 23.59, vil modtage en SØLV BOOSTER i stedet for en bronze booster hver dag.

Spillere der logger ind tre dage i træk, vil modtage en GULD BOOSTER fra den 4. dag og frem!

Men der er mere endnu - vi har en helt speciel overraskelse til alle palæontologerne i blandt os: i kan nu finde Paraceratherium Fossil Dele fra den Tertiære Periode i Museet!
Billede

Paraceratherium levede på savannen i det syd- østlige Europa og Asien for 34 til 22 millioner år siden. Den tilhørte de ulige-tåede hovdyr, hvis nutidige slægtninge inkluderer heste, næsehorn og tapirer. Den menes at have været det største land dyr der har eksisteret nogen sinde.
Billede

I skal bruge 12 fossil dele for at samle et skelet som kan placeres i jeres zoo eller i jeres museum som dekoration. Efter i har lavet et helt skelet, kan delene blive omdannet til Paraceratherium Dele i jeres laboratorium. I skal bruge 20 dele for at bringe dette gigantiske for historiske dyr til live.

I jeres zoo vil dette enorme dyr føle sig helt hjemme i græs eller savanne indhegninger, hvor hvert dyr fylder 25 pladser. I kan have op til fire i en gruppe.
God fornøjelse med spillet!

Hilsen jeres My Free Zoo Team
Brug for hjælp? Tryk på billedet og kom til hjælpesiden
Billede

Besvar

Tilbage til "Meddelelser"