Side 1 af 1

Få enten sorte svaner eller heste maskotter

: fre 14. okt 2016 10:34
af NickyThomassen
Kære Zoo Direktører

Dagene er blevet mørkere, og det er svanerne også. Ser det ud til! En masse underlige sorte svaner er begyndt at dukke op i zooerne, og er blevet ret populære blandt de besøgende. Og en helt ny maskot der hilser alle venligt med et Hovdy Hoo!...

Billede


Ved hver køb af mindst 100 Diamanter* får i valget mellem en Sort Svane, eller en Heste Maskot!
Billede

Den Sorte Svane hører hjemme i Australien. Den er en temmelig stor fugl med sorte fjer og en rød blis over næbet. Som de fleste andre svane arter, danner de par for livet. I jeres zoo vil den føle sig bedst hjemme i en vand indhegning.
Billede

Hvis i elsker heste eller bare vil skræmme de besøgende i bedste Halloween stil, er Heste Maskotten måske det rigtige valg for jer. Den vil med mellemrum give varierende gaver!

Ved køb af mindst 200 Diamanter * , modtager i enten to sorte svaner så i kan avle, eller to heste maskotter!

God fornøjelse med spillet!

Hilsen jeres My Free Zoo Team
*For at modtage bonus gaven skal de mindst 100 diamanter købes på en gang ( 2x 50 Diamanter) gælder ikke. For hvert køb har i muligheden for at vælge hvilken bonus gave i vil have. Det er ikke muligt at modtage begge bonus gaver i samme køb. Et køb på mindst 100 diamanter giver jer valget mellem den sorte svane eller heste maskotten. Et køb på mindst 200 diamanter giver jer valget mellem to sorte svaner eller to heste maskotter. Det er ikke muligt at mikse de to bonus gaver, eller at modtage mere end to bonus ting i et køb!